Uudisrakentaminen laadukkaasti Helsingissä, Espoossa, Vihdissä ja Uudellamaalla

040 674 0064

Uudisrakentaminen Uudenmaan alueella

Monipuolinen uudisrakentaminen on yksi RKR Rakennus Oy:n tärkeimmistä osaamisalueista

Toteutamme rakennushankkeet perustuksista savupiippuun saakka – saat meiltä kokonaisvaltaista rakennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella. Olipa haaveissasi sitten se unelmien koti tai isompi autotalli, me autamme tekemään haaveistasi totta. Toiminta-aluettamme ovat mm. Nummelan alue sekä Espoon ja Vantaan seutu.

Kustannustehokasta toimintaa, laadusta tinkimättä

Kaikki alkaa huolellisella suunnitteluvaiheella, jossa kartoitetaan kaikki omat toiveesi ja tarpeesi. Tämän jälkeen siirrytään käytännön toteutukseen, jossa edetään työvaihe kerrallaan. Meille tärkeää on toimia kustannustehokkaasti mutta laadusta tinkimättä, ja sovittuja aikatauluja noudattaen. Aktiivisen yhteydenpidon ja osallistamisen ansiosta tiedät aina missä vaiheessa milloinkin mennään. Lopulta rakennus viimeistellään ja syntyneet rakennusjätteet kuljetetaan pois.

Ota yhteyttä rakennusalan ammattilaiseen

Kun uudisrakentaminen tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä meihin ja tiedustele lisää tarjoamistamme palveluista ja mahdollisuuksista. Keskustelemme mielellämme kanssasi ja laadimme ilmaiset kustannusarviot projektisi tiimoilta.

Ota yhteyttä

Blogi