Palokatkot ja palokatkotyöt Helsingin, Espoon ja koko Uudenmaan alueella

040 674 0064

Palokatkot ja palokatkoasentaja Helsingin ja Espoon alueella

RKR Rakennus Oy toteuttaa palokatkot 

Asianmukaisesti rakennetut palokatkot estävät tulipalossa syntyvien liekkien, kuumuuden, savun ja myrkyllisten kaasujen leviämistä. Lisäksi palokatkot auttavat estämään äänien ja pölyjen leviämisen tilojen välillä. Käytännössä kyseessä on siis palo-osastojen välisten aukkojen tai talotekniikkaläpivientien tiivistys ja paloeriste. Palokatkon täytyy kestää sille määrätyn kestoajan, ja antaa siten ihmisille aikaa poistumiseen, sekä estää lisävahinkojen syntymisen.

Nykyrakenteissa läpiviennit ja liitoskohdat ovat usein hankalissa ja joskus jopa ulottumattomissa paikoissa. Siksi palokatkojen suunnitteluun vaaditaan erikoisosaamista.
Palokatkon saa rakentaa vain voimassaolevan VTT-palokatkoasentaja-sertifikaatin omaava henkilö. RKR Rakennus Oy:ltä löytyy kaikki tarvittava pätevyys, ja olemme toimineet alalla yli 15 vuotta. Palvelemme laajalla alueella Uudellamaalla, kuten Vihdissä, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palokatkojen toteutuksesta

Kun palokatkot tarvitsevat tekijää, käänny RKR Rakennus Oy:n puoleen ja kysy meiltä tarjousta. Toteutamme alan työt Nummelan alueella ja Espoon seudulla, tarvittaessa toki myös muualla naapurikuntien alueella.

Ota yhteyttä

Blogi